02632300190 – 09127804800

تعمیر پمپ طبقاتی در کرج | نمایندگی پمپ طبقاتی پنتاکس کرج | تعمیر پمپ طبقاتی لوارا کرج | نمایندگی فروش پمپ طبقاتی ابارا کرج| تعمیر کار پمپ طبقاتی داب در کرج |

سرویسکار پمپ طبقاتی لوارا کرج | نمایندگی پمپ طبقاتی گرندفوس کرج | نمایندگی تعمیرات پمپ طبقاتی کرج

یکی از انواع پمپ ها که کاربرد زیادی در صنایع مختلف دارد, پمپ طبقاتی استپمپ طبقاتی از گروه پمپ های سانتریفیوژ هستند که به صورت دو مدل پمپ طبقاتی عمودی و پمپ طبقاتی افقی و از متریال های متفاوت مانند چدن و استیل ساخته می شوند و جهت کاربردهای متنوع صنعتی و کشاورزی به کار می رود. ویژگی پمپ های سانتریفیوژ عمودی نسبت به نوع افقی داشتن سطح مقطع بسیار کم ( جا گرفتن فضای بسیار محدود جهت اماکنی که دارای محدویت جا و فضا می باشند ) طراحی و ساخته شده اند. در این پست از پکیج کده به بررسی پمپ طبقاتی بپردازیم.

تعمیر پمپ طبقانی در کرج

پمپ طبقاتی چیست؟

پمپ طبقاتی یا الکترو پمپ سانتریفیوژ طبقاتی به پمپ هایی گفته می شود که در آن سیال از طریق پروانه های چندگانه که در طبقات فوقانی هم قرار گرفته اند جابجا می شود را می گویند. این نوع تجهیزات صنعتی بصورت پمپ های چند طبقه و چند پروانه یا فشار قوی نیز معرفی می گردند.

پمپ های طبقاتی از دسته پمپ های سانتریفیوژ می باشند که بصورت افقی یـا عمودی موجود هستند. ایـن پمپ ها از جنس استیل یـا چدن ساخته می شوند و کاربردهای متنوع و فراوانی دارند. بـه جهت پمپـاژ آب بـا هد 350 متر لازم است پروانه پمپ یک طبقه (سانتریفیوژ تک پروانه) بـا دور 7500 RPM دوران نمـاید و قطر آن بسیار بزرگ باشد ، از همین رو اگر به جای یک طبقه از چند طبقه استفاده شود علاوه بر امکان کاهش دور می توان قطر پروانه ها را کاهش داد.

در پمپ های طبقاتی تعدادی پروانه و دیفیوزر بصورت سری روی محور قرار گرفته بـه نحوی که سیال از خروجی پروانه اول وارد ورودی پروانه دوم می شود و با این عمل به فشارهای بالاتری می توان دست پیدا نمود. با توجه به موارد ذکر شده ، فشار کلی پمپ های طبقاتی برابر با حاصل جمع فشارهای هر طبقه است. پمپ های طبقـاتی یک واحد حجم مشخص سیـال را بـا توان مصرفی کمتر نسبت بـه الکتروپمپ هـای تک پـروانه بـه ارتفاع لازم می رساند. لازم بذکر است کـه پمپ های طبقاتی عمودی به نسبت پمپ های طبقاتی افقی در شرایط یکسان هد و دبی ، فضای کمتری اشغال نموده و استهلاک آنها کمتر و صدای کمتری نیز تولید می نمایند.

تعمیر پمپ طبقانی در کرج

ساختار پمپ طبقاتي

پمپ طبقاتی از یک محور واحد تشکیل شده که محور اصلی یا شافت اصلی پمپ که پروانه ها و کاسه ها یا دیفیوزر ها را در یک محور قرار داده است.با ورود سیال به درون پروانه و دیفیوزر پروانه درمحفظه پمپ ،افزایش فشار حاصل شده و با جلو رفتن سیال و ورود به پروانه بالاتر و بالاتر افزایش فشار رخ میدهد و سیال به سمت خروجی پمپ هدایت می گردد ،اما نکته اصلی در عدم تغییرات در دبی پمپ می باشد. دور الکتروموتور در الکتروپمپ طبقاتی ثابت می باشد.

مشخصات پمپ طبقاتی

 

از مزایای پمپ طبقاتی, افزایش فشار حاصله از کارکرد پمپ بوده و همچنین می توان به کم جا و کم صدا بودن این دستگاه اشاره کرد اما در نظر داشته باشید که دوره تعمیر و اورهال کردن این دستگاه کم بوده و پریود زمانی کمتری را قائل بود و همچنین نباید سیال حاوی ذرات معلق باشد زیرا باعث آسیب جدی به پمپ می گردد. در نهایت نباید این تجهیزات صنعتی را بدلیل فشار بالا کارکرد, خشک و بدون سیال کار کند.
مشخصات فنی این نوع تجهیزات صنعتی عبارتند از :

·بالا بودن فشار کارکرد تا 30 بار

·دبی بالای پمپ تا 45 الی 50 متر مکعب بر ساعت

·توان مصرفی 45 تا 55 کیلووات

·سایز ورودی و خروجی از یک اینچ تا 3 اینچ

·بدنه پمپ از استیل و چدن

·پروانه پمپ از استیل و چدن

·شافت پمپ از استیل

·بوش سرامیکی جهت کنترل دوران شافت

·دیفیوزرها جهت هدایت جریان شعاعی

·پایه استیل و چدن

تعمیر پمپ طبقانی در کرج

کاربرد پمپ آب

1.افزایش فشار آب در بخش های صنعتی، کشاورزی و ساختمانی

2.انتقال آب سرد و گرم برای سیستم های حرارتی و تهویه مطبوع

3.تغذیه دیگهای بخار

4.دستگاه های تصفیه آب RO و آب شیرین کن

5.بوستر پمپ های آبرسانی و آتش نشانی

6.فواره ها

انواع پمپ آبرسانی

پمپ طبقاتي عمدتا به صورت عمودی و افقی تولید و ارایه می گردد که نوع افقی این تجهیزات صنعتی که به مدل ایستاده هم معروف می باشد با توجه به کم حجم بودن و قرار گیری کاملا فشرده در مکان نصب پمپ کاربرد فراونی نسب به نمونه عمودی دارد، البته مدل عمودی نیز در مکان هایی که محدودیت ارتفاع دارند بسیار مورد بهره بردای قرار می گیرد.

1.پمپ طبقاتی عمودی

2.پمپ طبقاتی افقی

1.پمپ طبقاتی عمودی

طراحی و ساخت یک پمپ آب طبقاتی عمودی با یک پروانه (ایمپلر) که بتواند فشار تفاضلی بیش از 150 psid بین مکش و تخلیه ایجاد کند، سخت و هزینه بر است. روش مقرون به صرفه تر برای ایجاد فشارهای بالا با یک پمپ آب سانتریفیوژی، داشتن پروانه (ایمپلر)های چندگانه روی یک شفت معمولی با همان کاسه پمپ است.

کانال های داخلی در کاسه پمپ آب، مسیر تخلیه یکی از پروانه (ایمپلر)ها و مسیر مکش پروانه (ایمپلر) بعدی است. آب از بالا، سمت چپ وارد می شود و از چهار پروانه (ایمپلر) رد می شود. آب از حلقه بیرون می رود و باعث تخلیه یکی از پروانه (ایمپلر)ها به سمت مکش پروانه (ایمپلر) دیگر می شود.طبقه پمپ آب به عنوان بخشی از پمپ آب سانتریفیوژی شامل یک پروانه (ایمپلر) و مواد تشکیل دهنده همراه آن می شود. بیشتر پمپ های آب سانتریفیوژی تک طبقه ای فقط یک پروانه (ایمپلر) دارند. پمپ آبی که هفت پروانه (ایمپلر) با یک کاسه دارد با نام پمپ آب هفت طبقه ای یا پمپ آب طبقاتی شناخته می شود.

مزایا این مدل

1.فلنج خطی برای ساده کردن طرح لوله

2.قرار گرفتن لوله های مکش و تخلیه هر دو در نیمه ی پایینی کاسه که به پمپ آب اجازه می دهد بدون ایجاد اخلال در کار لوله ها به کار خود ادامه دهد.

کاربرد این مدل

·تصفیه و توزیع آب

·خدمات ساختمانی: برای نگهداری فشار، بوسترها و تغذیه آب دیگ بخار

·صنعتی: شستشوی ماشین آلات صنعتی، افزایش فشار منبع آب

·کارهای شیمیایی: انتقال آب، خنک کردن منبع آب و خدمات عمومی

·باغبانی و آبیاری زمین کشاورزی

تعمیر پمپ طبقانی در کرج

2.پمپ آب افقی

این سری پمپ ها دارای یک بدنه چند تیکه هستند که اجزای آن بصورت بین مرحله‌ای قرار گرفته‌اند. و بخش چرخان آن، بین محفظه یاتاقان‌ها قرارگرفته‌اند که تمام این ویژگی‌ها سبب شده‌اند پمپ آب افقی برای ایجاد فشارهای بالا بالانس‌تر باشد. همچنین مدل افقی نسبت به عمودی آبدهی بیشتری دارد و نرخ جریان آن بالاتر است.

کابرد این مدل

·تغذیه دیگهای بخار

·دوش آب

·اسپری و افشانه‌ها

·تقویت فشار

·برف سازی

·تمیزکننده‌های فشار قوی

·آبگیری معدن

راهنمای انتخاب پمپ آب

پیش از هر چیز و انتخاب یک پمپ، شما باید بدانید که میخواهید پمپ تا چه ارتفاعی آب را پمپاژ کند و چه میزان آبدهی (جریان) برای کار شما کافی است. و پس از آن بسته به نوع سیال و با در نظر گرفتن شرایط خاص کار، به انتخاب یک پمپ مناسب از بین مدلهای مختلف بپردازید.
حال زمانی که پس از انجام بررسی‌های لازم به این نتیجه رسیدید که یک پمپ طبقاتی برای شما مناسب است، حتما پیش از اقدام به خرید با یک متخصص در این زمینه مشورت کنید. زیرا این تجهیزات جدای از مزیتهای زیادشان، برخلاف سایر پمپهای سانترفیوژ برای کاربریهای خاص طراحی شده‌اند و علاوه براین بدلیل قیمت بالایشان، ممکن است با یک مشاوره خوب بتوانید مدلی ارزان‌تر با همان مشخصاتی که میخواهید در میان مدلهای دیگر پیدا کنید.

پمپ آب مرحله ای

از آنجایی که تعمیر این نوع تجهیزات صنعتی مخصوصا تعمیر پمپ طبقاتی عمودی و افقی نیاز به متخصص مجرب دارد و با توجه به وجود چندین پروانه و کاسه پروانه در درون شافت و هسته اصلی پمپ می باشد تعمیر و نگهداری آن بسیار حساس بوده و عدم مراجعه به نمایندگی و خدمات پس از فروش پمپ طبقاتی خسارت جبران ناپذیری را مصرف کننده متحمل می گردد.
پس از تعمیر و مونتاژ پروانه ها در درون شافت مرکزی بدلیل عدم تلورانس های مدنظر سازنده متاسفانه پس از استارت پمپ سریعا از قسمت مکانیکال سیل نشتی رخ می دهد و باعث بروز خرابی در قسمت بوش سرامیکی و اصلاحا گشتاد کردن کاسه و بوش سرامیکی پمپ می گردد.

پکیج کده : دارای تخصص و تجربه کاری در زمینه تعمیر و سرویس، نصب پمپ آب
تعمیرکاران پمپ آب پکیج کده دوره دیده و دارای مدارک بین المللی تعمیرات پمپ آب و با تجربه می باشند
سابقه زیاد در زمینه تعمیر انواع پمپ آب ایرانی و خارجی داریم.

وقت شناس بودن تعمیرکاران پمپ آب ما و رعایت مشتری مداری و احترام از اصول ماست
سرویس دهی در تمامی مناطق کرج در کمترین زمان ممکن
هزینه‌های منطقی و منصفانه برای تعمیرات ،نصب و سرویس پمپ آب از شما اخذ میشود.
در صورت نیاز به استفاده از قطعات، لوازم و قطعات معتبر اورجینال و شرکتی استفاده میکنیم
بزرگترین راز اعتماد مشتریان به پکیج کده داشتن جواز کسب از اتحادیه تعمیرکاران و لوازم خانکی کرج  می باشد.

پمپ آب جتی | پمپ موشکی | تعمیر پمپ آب جتی در کرج

سرویس پمپ آب کرج | نمایندگی پمپ آب کرج | تعمیر پمپ آب کرج

تعمیرات پمپ آب خطی کرج

پمپ سیرکوله پنتاکس

پمپ آب سیرکوله زمینی

پمپ سیرکولاتور ابارا

پمپ لجن کش

×Close search
جستجو